Flyttfirma i Göteborg

Det är inte alltid lätt att hitta den perfekta flyttfirman. Det finns en hel del flyttfirmor i Göteborg som erbjuder olika typer av flyttar. Vid behov av flytthjälp kan Express-flytt erbjuda den perfekta lösningen till ett förmånligt pris. Express-flytt är en flyttfirma i Göteborg som klarar både små och stora flyttar och har lång erfarenhet av branschen jämfört med många andra flyttfirmor. 

Flyttfirma – mer än bara flytthjälp 

Express-flytt är en flyttfirma i Göteborg och utför alla typer av flyttar, för både privathem och företag, magasinering och flyttstäd. Dem utför t.o.m. pianoflytt. Express-flytt har även yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen. Flyttfirman bohaget, personalen samt deras flyttbilar är försäkrade. Självklart arbetar dem med rutavdrag för packhjälp, flytthjälp och flyttstädning. När ni anlitar Express-flytt ingår lån av flyttkartonger utan extra kostnad. 

Flytt utanför Göteborg 

Det händer ibland att man planerar att flytta mycket längre än vad man hade tänkt sig. Express-flytt hjälper även dig som har planerat att flytta utanför Göteborg. Det kan vara runt om hela Sverige men även utomlands. Dem ser helt enkelt till att hjälpa dig från start till mål för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt i samband med din flytt.  

Bra pris och högservice  

Deras mål är alltid bästa pris och högsta service. När du anlitar Express-flytt som din flyttfirma i Göteborg är du självklart alltid försäkrad via deras heltäckande försäkring. Du kan på det viset känna dig säker med att låta dem hantera och flytta ditt bohag eller möbler och inredning från din arbetsplats. 

Skulle du vilja veta mer om Express-flytt och deras flyttfirma i Göteborg eller har du några frågor? Gå in på länken bredvid för att komma till deras landningssida. Där hittar du all information kring deras tjänster samt kontaktuppgifter.  

Post navigation