Flyttstädning i Göteborg och hela Göteborgsområdet

Är det dags att flytta till en ny bostad? Att flytta kan kännas som en jobbig process, där stressnivån kan bli ganska hög. Det är mycket som ska fixas på samma gång och det som oftast är jobbigast av allt är själva flyttstädningen. Hyresvärdens krav är höga och att vara tillräckligt noggrann finns det ingen tid till.

Flyttstädning i Göteborg

Det finns dock en lösning som får dig att slippa den stressen – låt oss ta hand om din flyttstädning istället. När vi städar din bostad utför vi en omfattande rengöring och kan garantera dig att bostaden kommer vara skinande ren efter vårat arbete. Vår personal följer den svenska standarden för flyttstädning och för att garantera att jobbet blir väl utfört, följer vi givetvis även Mäklarsamfundets egna checklista.

Våra tjänster kan du boka om du bor i Göteborg, Landvetter, Lerum, Kungsbacka, Partille eller i andra närliggande orter i området kring Göteborg.

Vi lämnar besiktningsgaranti på alla våra flyttstädningar. När det är dags att lämna över nycklarna går alltid hyresvärden genom lägenheten och undersöker så att den är ordentligt städad. Vissa hyresvärdar kan vara nitiska när det kommer till denna punkten – de kollar ovansidan av alla skåp, drar fingret bakom elementet för att se om de får några dammpartiklar på sig eller inspekterar alla vrår av duschen i jakt efter ett hårstrå eller två. Med våran besiktningsgaranti behöver du inte oroa dig för att hyresvärden ska underkänna städningen och om han skulle få för sig att göra det, kommer vi tillbaka och utför en ny städning utan någon som helst extra kostnad.

När Express-flytt kommer och flyttstädar hos dig har du självklart också rätt att nyttja RUT-avdraget. Detta innebär att, du som är under 65 år, kan göra avdrag på hela 50 procent!

Post navigation