Flyttfirma på många orter i Region Göteborg

Att flytta är ofta förknippat med mycket stress. När du flyttar är det mycket du ska hålla reda på. Du ska packa, flytta all din packning till den nya bostaden, flyttstäda inför besiktningen, ordna med adressändring och mycket mer. Bor du i göteborgsregionen, det vill säga Kungsbacka, Landvetter, Lerum, Mölndal, Partille eller i närområdet, kan du dock slippa allt detta.

Flyttfirma i Göteborg

Flyttfirma & Flytttjänster i Göteborg

För oss är det viktigt att kunden alltid står i centrum och att de ska känna sig nöjda med det arbete vi utför. Vi är en väletablerad flyttfirma med lång erfarenhet att flyttbranschen och erbjuder hjälp med allt som hör flytten till. Vare sig det handlar om packning, städning, flytt eller magasinering kan du vända dig till oss för att få hjälp. Tveka inte på att kontakta oss, så att du kan bli av en flyttstressen och istället fokusera på det som är viktigt för dig i lugn och ro.

Vi erbjuder våra kunder nöjd-kund-garanti. Med våran mångåriga erfarenhet av flytthjälp är vi vana vid att se till att alla våra kunder ska känna sig helt nöjda. Vår personal har mycket god yrkeserfarenhet inom städ, flytt och magasinering. Du som kund står alltid i centrum och vårat mål är alltid att du ska kunna känna dig så nöjd som möjligt.

Express-flytt är ett av få företag som erbjuder en heltäckande flytthjälp. Om du är vid behov av magasinering, packning, flyt eller städning är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi utgår från vårt kontor Göteborg och kan stå till tjänst med flytthjälp till kunder i hela regionen. Skulle det vara så att du bor utanför länet kommer det självklart också finnas möjlighet att boka flytthjälp av oss.

Post navigation